З білими грибами
Якщо є добірні білі гриби, то це просто чудово. З ними можна приготувати найсмачніший салат.
Очищені гриби (300 г) наріжте досить крупно. Потушкуйте їх на сковорідці до готовності.
Обсмажте в маслі терту моркву і порізану кубиками цибулину. Коли овочі і гриби будуть готові, змішати їх разом в окремому блюді.
Першим шаром викласти відварену картоплю. 4 бульби можна натерти на крупній тертці прямо на сервірувальне блюдо. Цей ярус потрібно змастити майонезом.
На картоплю кладуть відварна курка. Три шматка філе, вручну поділені на волокна. І знову потрібен майонез.
По м’ясу розрівнюємо піджарку з пасерованих овочів і грибів. Наносимо невеликий шар соусу.
Завершуємо салат твердим сиром. Тремо на дрібній тертці шматок масою 200 г, розрівнюємо по поверхні.