З баликом
Візьміть рівну кількість м’яса: 200 г балика і 200 г відвареної грудки. Заздалегідь замаринуйте цибулю. Помийте і поріжте на кубики 3 огірка і 3 помідори. Зваріть в мундирі 4 бульби картоплі. Остудіть, очистіть і натріть на тертці.
Нижній шар повинен бути з картоплі. Його потрібно злегка прим’яти ложкою і промазати. Салат краще складати з допомогою формувального кільця.
Наріжте балик не дуже тонкими брусочками. Укладіть другий шар. Зверху порвіть руками на волокна курку. Розподіліть маринований цибулю і тільки тепер покладіть майонез.
Окремими шарами укладаються огірки, потім майонез і потім томати. Можна залишити салат в такому вигляді. А можна знову промазати майонезом і покрити шапочкою з тертого сиру.