З копченою ковбасою
Любителям яскравих смаків сподобається цей салат. Копчена ковбаса вносить свою частку пікантності.
Відваримо картопля (4 бульби), моркву (2 середні штуки) і яйця (2-3), курячу грудку (200 г).
Порвемо м’ясо руками, укладемо на блюдо. Дрібно наріжемо свіжу цибулину, розподілимо поверх курки. Змастимо провансалем. Зверху разровняем 50 г копченої ковбаси, нарізаної на брусочки. Зробимо тонку павутинку з майонезу.
Натремо картопляні бульби, промаж соусом. Потім покрошим на тертці моркву. Знову майонез. І на закінчення яйця. Їх потрібно натерти на крупній тертці і викласти рівним шаром. Прикрашаємо салат елементами з свіжих овочів: огірків і помідорів.