З картоплею
Картоплю часто кладеться в салат Російська красуня. Але його можна подрібнювати на тертці, але і нарізати кубиками.
Для приготування цієї страви знадобиться відварна грудка, два варених картоплин, чотири яйця, банку різаних консервованих печериць, цибулю і моркву по одній штучці.
Пасеруємо овочі на розігрітій сковороді. Тремо моркву і нарізаємо довільно червоний лук. Викладаємо в гаряче масло. Смажимо до золотистого кольору з додаванням краплі солі і цукру. Відкидаємо на тарілку, застелену паперовими рушниками.
Ріжемо кубиками картоплю. Додаємо пару ложок майонезу. Перемішуємо. Формуємо салат з допомогою кулінарного кільця. Встановлюємо його на дно страви. Першим шаром викладаємо промазані соусом бульби.
На картоплю кладемо нарізану довільно курку. Робимо сітку з провансалю. Викладаємо печериці. Застеляємо їх пасерованими овочами і змащуємо майонезом.
Останній шар – терті варені яйця. Наносимо майонез. Прикрашаємо холодну страву тертим сиром і консервованою кукурудзою.