Салат російська красуня – 17 рецептів

З чорносливом

Салат російська красуня з чорносливом готується з трьох видів м’яса. На нижній шар кладуть варену курку, потім мову і зверху шинку.

Використовують співвідношення:

  • 1 ціла грудка;
  • 2 свинячих мови;
  • 150 г шинки.

Жменя чорносливу запарюється окропом. Промивається холодною водою і нарізати на четвертинки. Чорнослив викладають поверх м’яса і покривають шаром майонезу.

Далі, нарізають тонкою соломкою один свіжий огірок. Овоч тепличного сорту, довгий і гладкий з тонкою шкіркою підійде ідеально. Його розподіляють поверх попереднього шару і промазують.

Наступний ярус – курячі яйця. Зваримо чотири штуки, почистимо і натремо, як нам більше подобається.

Відрізаємо тонкий кружечок помідора. Згинаємо навпіл, потім ще навпіл. У нас виходить якась подоба квітки. Робимо кілька таких прикрас та оформляємо ними салат. Між квітками обов’язково потрібно покласти листочки петрушки.

Дивіться також:  Салат з ананасами – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху