З чорносливом
Салат російська красуня з чорносливом готується з трьох видів м’яса. На нижній шар кладуть варену курку, потім мову і зверху шинку.
Використовують співвідношення:
- 1 ціла грудка;
- 2 свинячих мови;
- 150 г шинки.
Жменя чорносливу запарюється окропом. Промивається холодною водою і нарізати на четвертинки. Чорнослив викладають поверх м’яса і покривають шаром майонезу.
Далі, нарізають тонкою соломкою один свіжий огірок. Овоч тепличного сорту, довгий і гладкий з тонкою шкіркою підійде ідеально. Його розподіляють поверх попереднього шару і промазують.
Наступний ярус – курячі яйця. Зваримо чотири штуки, почистимо і натремо, як нам більше подобається.
Відрізаємо тонкий кружечок помідора. Згинаємо навпіл, потім ще навпіл. У нас виходить якась подоба квітки. Робимо кілька таких прикрас та оформляємо ними салат. Між квітками обов’язково потрібно покласти листочки петрушки.