Зі сметаною
Салат Російська красуня можна заправляти не тільки майонезом, але і домашнім соусом. Візьміть 250 г традиційного провансалю, можна власного приготування, і розбавте його 50 г сметани. Якщо гостроти на смак недостатньо, додайте трохи солі і перцю.
З м’ясних компонентів знадобляться 300 г відвареної яловичини і 200 г шинки. Їх потрібно нарізати на кубики. Сир (200 г) і яйця (5 штук) потерти на крупній тертці.Окремо порубати 5 маринованих огірків і 2 свіжих томата.
Начинку з яловичини, шинки, сиру та яєць окремо заправляємо сметанним соусом. Викладаємо вниз відварне м’ясо, потім огірки, шар шинки, помідори, сир і яйця. Зручніше формувати салат з допомогою кільця для випічки.
Кожен шар потрібно трохи прим’яти. Після складання страви знімемо форму, прикрасимо салат зеленню і шматочками помідорів.