Як приготувати з чорносливом і курагою?
Рецепт приготування салату з курагою і чорносливом підходить для любителів солодкого і просто для тих, хто хоче урізноманітнити очисну дієту.
Для приготування страви знадобляться:
- буряк – 500 грам;
- курага – 100 грам;
- чорнослив – 100 грам;
- горіхи (волоські, фундук, кедрові, кешью) – 50 грам;
- сік лимона;
- салат-латук для прикраси.
Приготування:
- Курага і чорнослив замочуються в гарячій воді на ніч.
- Буряк чиститься і миється.
- Горіхи дуже дрібно ріжуться.
- Буряк натирається на дрібній тертці, курага і чорнослив ріжуться дрібними кубиками.
- Всі інгредієнти змішують і заправляють соком.
- Страва подається на салатних листках.
Готовий салат виглядає досить ефектно. Він підходить для особливого обіду або вечері. Його не соромно подати на святковий стіл для прихильників здорового харчування.