Готуємо з куркою
Щоб зробити це блюдо більш легким, майонез можна замінити нежирної сметаною або натуральним йогуртом.
Список інгредієнтів:
- 4 варених яйця;
- 3 маринованих огірка;
- 100 г пармезану;
- 300 г вареної курячої грудки;
- 2 часникового зубчики;
- 300 г маринованого горошку;
- 100 г майонезу;
- 2 г солі.
Порядок приготування.
- Жовтки і білки розминають виделкою.
- Пармезан подрібнюють на тертці з великими отворами.
- Курку і огірки кришать середніми шматочками.
- Часник дрібно шаткують (зубчики необхідно саме нарізати, а не пропустити через прес).
- Салат викладають шарами в такій послідовності: горох, яйця, часник, м’ясо, сир, огірки. Кожен шар, окрім першого і третього, просочують майонезом.
- Перед подаванням страву прибирають в холодильник на 2 години.