Салат Сільський — 8 смачних рецептів приготування

«Весільний сільський» салат зі свининою та цибулею

Завдяки спеціально приготовленому маринаду м’ясо в цьому салаті за смаком нагадує шашлик. Це блюдо можна подавати на будь-яке свято: воно не залишить байдужим жодного гостя.

Необхідні продукти:

  • 0,5 кг свинини;
  • 2 репчатых цибулі;
  • 2 лаврових листа;
  • 5 горошку запашного перцю;
  • 20 г листя петрушки;
  • 50 мл питної води;
  • 70 г цукру;
  • 7 г солі;
  • 100 мл оливкової олії;
  • 2 г чорного меленого перцю;
  • 180 мл винного оцту.

Покроковий рецепт.

  • У каструлю з водою кладуть цілу цибулину, запашний перець, трохи солі, лавровий лист і свинину. М’ясо відварюють протягом 50 хвилин, потім охолоджують у бульйоні.
  • Другу цибулину нарізати тонкими кільцями.
  • Петрушку подрібнюють і змішують з цибулею.
  • Свинину нарізають соломкою і кладуть під кришку, щоб вона не підсохла.
  • З’єднують воду, цукор-пісок, сіль, мелений перець, винний оцет і олію.
  • В сервірувальну тарілку шарами викладають свинину і цибулю. Зверху компоненти поливають маринадом.
  • Салат «Сільський весільний» відправляють в прохолодне місце для просочення на 8 годин. Протягом цього часу блюдо кілька разів акуратно перемішують.
Дивіться також:  Салат з крабовими паличками і помідорами – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху