З печінкою
По калорійності і поживним властивостям цей салат замінить повноцінний обід.
Знадобиться:
- 0,5 кг свинячої печінки;
- 5 яєць;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- 2 солоних огірка;
- 1 зубчик часнику;
- 120 г майонезу;
- 3 г солі;
- 50 мл соняшникової олії.
Спосіб приготування:
- Печінка відварюють у підсоленій воді протягом 50 хвилин.
- Яйця варять 8-10 хвилин.
- Моркву подрібнюють на тертці з середніми отворами. Цибулини дрібно шаткують. Овочі пасерувати в олії до рум’яного кольору.
- Нарізають Кубиками огірки, охолоджену печінку і яйця. Змішують з остиглої овочевий обсмаженням.
- У майонез видавлюють часник, сиплють сіль.
- Інгредієнти заправляють соусом і подають на стіл.