Салат Сільський — 8 смачних рецептів приготування

З печінкою

По калорійності і поживним властивостям цей салат замінить повноцінний обід.

Знадобиться:

  • 0,5 кг свинячої печінки;
  • 5 яєць;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • 2 солоних огірка;
  • 1 зубчик часнику;
  • 120 г майонезу;
  • 3 г солі;
  • 50 мл соняшникової олії.

Спосіб приготування:

  • Печінка відварюють у підсоленій воді протягом 50 хвилин.
  • Яйця варять 8-10 хвилин.
  • Моркву подрібнюють на тертці з середніми отворами. Цибулини дрібно шаткують. Овочі пасерувати в олії до рум’яного кольору.
  • Нарізають Кубиками огірки, охолоджену печінку і яйця. Змішують з остиглої овочевий обсмаженням.
  • У майонез видавлюють часник, сиплють сіль.
  • Інгредієнти заправляють соусом і подають на стіл.
Дивіться також:  Салат з тунця консервованого – класичний рецепт і 11 варіантів
Прокрутка до верху