З квашеною капустою
Це блюдо є низькокалорійним і дуже корисним, тому підходить для дієтичного меню.
Склад:
- 250 г квашеної капусти;
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- 2 варені бульби картоплі;
- 5 г насіння кмину;
- 40 мл кукурудзяної олії.
Рецепт покроково.
- Очищену моркву подрібнюють на спеціальній тертці тонкими смужками.
- Цибулю нарізають четвертинками кілець, картоплю — середніми шматочками.
- Всі складові салату кладуть у велику тарілку.
- Страву посипають кмином і поливають маслом.
Приготувати салат «Сільський» можна з будь-яких доступних овочів і додаткових інгредієнтів. При подачі блюдо прикрашають зеленню, свіжої або мороженої журавлиною, в’яленої вишнею, лимонними часточками.