Як приготувати з смаженими креветками?
Цезар зазвичай готується з вареними креветками, приготованими у відварі з кропом і лавровим листом — для додання легкої прянощі.
Не менш смачним салат виходить з смаженими креветками:
- Першим ділом потрібно почистити і замаринувати креветки. Видаляємо панцир, голову, акуратно ножем витягаємо кишку з хвостика.
- До м’яса креветок видавлюємо часникові зубчики, додаємо перець, видавлюємо сік лимона, трохи масла і залишаємо на час в стороні, щоб креветки промариновались.
- У сковороду додаємо трохи олії і викладаємо креветки. Смажимо кілька хвилин, поки вони не стануть апетитно рожевими. Викладаємо на блюдо для остигання.
Далі креветки використовуються для улюбленого салату Цезар.