Салат Цезар з креветками – 4 рецепта

Як приготувати з смаженими креветками?

Цезар зазвичай готується з вареними креветками, приготованими у відварі з кропом і лавровим листом — для додання легкої прянощі.

Не менш смачним салат виходить з смаженими креветками:

  • Першим ділом потрібно почистити і замаринувати креветки. Видаляємо панцир, голову, акуратно ножем витягаємо кишку з хвостика.
  • До м’яса креветок видавлюємо часникові зубчики, додаємо перець, видавлюємо сік лимона, трохи масла і залишаємо на час в стороні, щоб креветки промариновались.
  • У сковороду додаємо трохи олії і викладаємо креветки. Смажимо кілька хвилин, поки вони не стануть апетитно рожевими. Викладаємо на блюдо для остигання.

Далі креветки використовуються для улюбленого салату Цезар.

Дивіться також:  Капуста пелюстка з буряком – 6 рецептів швидкого приготування на зиму