Салат з авокадо і огірком – 8 смачних рецептів приготування

З консервованим тунцем

Компоненти:

  • риба у власному соку – 420 – 450 г;
  • огірок – 1 шт.;
  • плід авокадо – 3 шт (середніх);
  • червоний цибуля – головка;
  • кінза – невеликий пучок;
  • сік лайма – 2 дес. л.;
  • масло оливи – 2 дес. л.;
  • морська сіль – 1 ч. л.;
  • перемелений перець.

Приготування:

  • Злити рідину з банки з рибою. М’якоть порізати шматочками.
  • З авокадо видалити шкірку, вийняти кісточку. М’яку частину порізати шматочками. Плоди обов’язково повинні бути м’якими, щоб салат вийшов ніжним і смачним.
  • Огірок разом зі шкіркою порізати половинками кружечків.
  • Дуже тонко нарізати червоний лук. Порубати промиту і обсушену кінзу.
  • Все з’єднати, залити соусом з олії, цитрусового фрешу, солі і перцю.

Дати салату з авокадо, огірком і тунцем добре настоятися, щоб всі його компоненти просочилися ароматною заправкою.

Дивіться також:  Цвітна капуста по-корейськи – 6 справжніх рецептів маринованої капусти швидкого приготування
Прокрутка до верху