З консервованим тунцем
Компоненти:
- риба у власному соку – 420 – 450 г;
- огірок – 1 шт.;
- плід авокадо – 3 шт (середніх);
- червоний цибуля – головка;
- кінза – невеликий пучок;
- сік лайма – 2 дес. л.;
- масло оливи – 2 дес. л.;
- морська сіль – 1 ч. л.;
- перемелений перець.
Приготування:
- Злити рідину з банки з рибою. М’якоть порізати шматочками.
- З авокадо видалити шкірку, вийняти кісточку. М’яку частину порізати шматочками. Плоди обов’язково повинні бути м’якими, щоб салат вийшов ніжним і смачним.
- Огірок разом зі шкіркою порізати половинками кружечків.
- Дуже тонко нарізати червоний лук. Порубати промиту і обсушену кінзу.
- Все з’єднати, залити соусом з олії, цитрусового фрешу, солі і перцю.
Дати салату з авокадо, огірком і тунцем добре настоятися, щоб всі його компоненти просочилися ароматною заправкою.