Салат з авокадо і огірком – 8 смачних рецептів приготування

Простий рецепт з яйцями

Компоненти:

  • стиглий авокадо – половинка;
  • зварені яйця – 2 шт.;
  • свіжий огірок – 2 шт.;
  • свіжий шпинат – 1 великий пучок;
  • масло оливи – 3 дес. ложки;
  • солодка гірчиця – 1 ч. ложка;
  • мед – 1 ч. ложка;
  • сік лайма – 1,5 ч. ложки;
  • сіль.

Приготування:

  • Обібрати листочки шпинату, промити і обсушити.
  • Очистити половинки авокадо від шкірки. Витягнути кісточку.
  • Огірки порізати тонкими слайсами. Яйця – великими довільними шматками.
  • Всі залишилися інгредієнти для заправки змішати. Можна злегка збити за допомогою блендера, щоб вийшла максимально однорідна маса.
  • Викласти всі оброблені продукти на плоску тарілку.

Щедро полити закуску ніжною заправкою і одразу ж подати до обіду.

Дивіться також:  Вінегрет з квасолею – 8 рецептів салату
Прокрутка до верху