Салат з авокадо і огірком – 8 смачних рецептів приготування

Корисний салат з селерою

Компоненти:

  • авокадо – 1 шт.;
  • огірок – 1 шт.;
  • стебла селери – 2 шт.;
  • цибуля – 1 головка;
  • лимон – четвертинка;
  • «пекинка» – 250 м;
  • асорті зелені – 60 г;
  • масло оливи – 3 дес. ложки;
  • сіль і перець.

Приготування:

  • «Пекинку» дрібно нашаткувати і змішати з невеликими шматочками огірка.
  • Висипати в загальну миску і дрібно нарізану селеру.
  • Додати м’якоть авокадо, порізану кубиками. Притрусити січеною зеленню.
  • Цибулю тонко порізати і залити лимонним соком. Почекати хвилин 8 – 10, після чого віджати його і відправити в салат.
  • Все перемішати, посолити і поперчити за смаком.

Перед зняттям проби обов’язково дати салату настоятися чверть години в прохолоді, щоб всі його компоненти «подружилися».

Будь-які закуски з додаванням авокадо не варто робити заздалегідь. Цей інгредієнт швидко темніє і стає неаппетитным на вигляд. Щоб цього не сталося, поки нарізаються інші компоненти салату, шматочки авокадо без шкірки варто збризнути лаймовим/лимонним соком.

Дивіться також:  Салат з буряка з чорносливом – 8 рецептів корисного салату
Прокрутка до верху