Салат з червоною квасолею – 9 рецептів приготування

З печерицями

Інгредієнти: 170 г відвареної червоної квасолі, банка маринованих шампіньйонів, цибулина, 3 моркви, 70 г сиру, сіль.

  • Цибулина подрібнюється в блендері, з’єднується з дрібно тертої морквою і смажиться на оливковій олії 3-4 хвилини. В кінці масу можна за бажанням поперчити або додати будь-які приправи.
  • Овочі остуджувати, змішують з вареною квасолею червоного кольору і маринованими грибочками.
  • Закуска солиться, заправляється пісним майонезом або сметаною.

Прикрашається блюдо тертим сиром.

Дивіться також:  Грецький Салат з бринзою: класичний рецепт і ще 6 способів приготування