Салат з чорносливом – 15 рецептів приготування смачних салатів

З додаванням грибів

Інгредієнти:

  • 450 г курячого філе;
  • 250 г свіжих печериць;
  • 70 г в’яленого чорносливу без кісточок;
  • 100 г вже тертого «Російського» сиру;
  • 1 головка цибулі;
  • будь жир для обсмажування;
  • класичний майонез, зелень і сіль.

Приготування:

  • Курятину зварити в підсоленій воді до готовності, остудити і розділити на волокна.
  • Гриби почистити, порізати пластинками і обсмажити разом з подрібненою цибулею на будь-якому жирі.
  • Чорнослив залити крутим окропом. Коли він розмокне, порізати дрібними шматочками.
  • Підготовлені продукти змішати з вже натертим сиром. Посолити.

Декорувати закуску свіжою зеленню.

Дивіться також:  Каперси – що це таке і як вони виглядають? Користь каперсів, страви в кулінарії