Закуска з сиром
Інгредієнти:
- 350 г копченої ковбаси;
- 200 г пікантною корейської моркви;
- 100 г маринованих шампіньйонів;
- 2 варених курячих яйця;
- 150 г вже тертого твердого сиру;
- 1 апельсин;
- 1 пучок зелені;
- класичний майонез і сіль.
Приготування:
- Охолоджені яйця потерти максимально дрібно і всипати в салатник.
- Туди ж відправити соломку очищеної від плівки копченої ковбаси і сиру.
- Додати порізані мариновані печериці, корейську моркву, а також кубики очищеного від шкірки і плівок цитруса
- Салат посолити, полити майонезом і перемішати. Прикрасити зеленню.
Цю закуску можна викладати і шарами, починаючи з ковбаси і закінчуючи апельсином.
Щоб готовий салат з копченою ковбасою вийшов особливо смачним і насиченим, стоїть перед зняттям проби прибрати його на деякий час на холод. Особливо це актуально для закусок з соусом на основі сметани та/або майонезу.