Салат з копченою ковбасою – 10 рецептів приготування

Закуска з сиром

Інгредієнти:

  • 350 г копченої ковбаси;
  • 200 г пікантною корейської моркви;
  • 100 г маринованих шампіньйонів;
  • 2 варених курячих яйця;
  • 150 г вже тертого твердого сиру;
  • 1 апельсин;
  • 1 пучок зелені;
  • класичний майонез і сіль.

Приготування:

  • Охолоджені яйця потерти максимально дрібно і всипати в салатник.
  • Туди ж відправити соломку очищеної від плівки копченої ковбаси і сиру.
  • Додати порізані мариновані печериці, корейську моркву, а також кубики очищеного від шкірки і плівок цитруса
  • Салат посолити, полити майонезом і перемішати. Прикрасити зеленню.

Цю закуску можна викладати і шарами, починаючи з ковбаси і закінчуючи апельсином.

Щоб готовий салат з копченою ковбасою вийшов особливо смачним і насиченим, стоїть перед зняттям проби прибрати його на деякий час на холод. Особливо це актуально для закусок з соусом на основі сметани та/або майонезу.

Дивіться також:  Салат з редьки з морквою – 7 смачних і корисних рецептів