Салат з копченою ковбасою – 10 рецептів приготування

Млинцевий салат з копченою ковбасою

Інгредієнти:

  • 150 г копченої ковбаси;
  • 1 свіжий міцний огірок;
  • 5 сирих яєць;
  • олія для обсмажування;
  • по 1/3 легкого майонезу і нежирної сметани;
  • свіжий часник;
  • сіль, перець і зелень.

Приготування:

  • Яйця розбити в миску, додати сіль і перець. Збити масу до пінки.
  • З отриманого яєчного тіста спекти тонкі невеликі млинці. Остудити їх і нарізати смужками.
  • Таким же чином подрібнити і ковбасу без плівки.
  • Огірок почистити, порізати тонкою довгою соломкою.
  • З’єднати продукти і заправити сумішшю з часнику, сметани і майонезу.

Посолити і поперчити закуску. Дати салату настоятися хоча б півгодини перед подачею на стіл.

Дивіться також:  Соус для салату «Цезар» – 9 рецептів заправки