Млинцевий салат з копченою ковбасою
Інгредієнти:
- 150 г копченої ковбаси;
- 1 свіжий міцний огірок;
- 5 сирих яєць;
- олія для обсмажування;
- по 1/3 легкого майонезу і нежирної сметани;
- свіжий часник;
- сіль, перець і зелень.
Приготування:
- Яйця розбити в миску, додати сіль і перець. Збити масу до пінки.
- З отриманого яєчного тіста спекти тонкі невеликі млинці. Остудити їх і нарізати смужками.
- Таким же чином подрібнити і ковбасу без плівки.
- Огірок почистити, порізати тонкою довгою соломкою.
- З’єднати продукти і заправити сумішшю з часнику, сметани і майонезу.
Посолити і поперчити закуску. Дати салату настоятися хоча б півгодини перед подачею на стіл.