Салат: крабові палички, квасолю і помідори
Для приготування закуски слід запастися:
- квасолею червоної консервованої;
- крабовими паличками – 270 г;
- свіжими помідорами – пару штук;
- часниковими зубами – за смаком;
- зеленню;
- майонезним соусом – 4 ст. л.;
- меленим перцем, сіллю.
Квасолю промити, томати подрібнити максимально дрібно. Крабові палички подрібнити ножем, зелень дрібно нашаткувати. Змішати все в великий ємності, додати рубаний часник, соус, спеції. Перемішати.
Для святкового столу салат краще подати в красивій прозорій ємності, виклавши продукти на свіжі салатні листя. Зверху можна посипати сухариками, яєчним жовтком. Замість майонезу добре використовувати йогурт домашнього приготування.