З копченою куркою
Салат з копченою грудкою – страва гідне святкового столу. А копчене м’ясо надає йому неповторний аромат і смак.
Необхідні продукти:
- чотири яйця;
- цибулина;
- одна копчена грудка;
- 350 грам маринованих грибів;
- приправи, майонез – за смаком;
- 100 грам сиру.
Процес приготування:
- Візьміть глибоку миску. Покладіть в неї попередньо нарізану на квадратики курку.
- Туди ж додайте гриби половинками.
- Цибулю перед з’єднанням з іншими продуктами бажано трохи обсмажити.
- Яйця відварюємо круто, нарізаємо на кубики, відправляємо в салатницю.
- Зверху посипати сиром.
- Заливаємо майонезом за смаком.
- Присипаємо спеціями, добре все змішавши.