Оригінальний салат з вугра і раків
Інгредієнти:
- 200 г м’яса варених раків;
- 250 – 350 г копченого вугра;
- 2 свіжих щільних огірка;
- 4 – 5 невеликих варених яєць;
- 1 ст. класичного майонезу;
- 3 варених картоплини;
- кріп і сіль.
Раків найкраще відварювати разом з кропом і розрізаними навпіл кисло-солодкими яблуками.
Приготування:
- Копченого вугра нарізати ромбиками або кубиками.
- Картоплю остудити, очистити і дрібно порубати. Так само подрібнити яйця і свіжі огірки.
- Змішати всі інгредієнти. Додати до них м’ясо варених раків і подрібнений кріп.
Салат посолити і заправити класичним майонезом. Замість останнього можна використовувати будь-який інший свій улюблений соус.