Салат з морепродуктів – 15 рецептів

Оригінальний салат з вугра і раків

Інгредієнти:

  • 200 г м’яса варених раків;
  • 250 – 350 г копченого вугра;
  • 2 свіжих щільних огірка;
  • 4 – 5 невеликих варених яєць;
  • 1 ст. класичного майонезу;
  • 3 варених картоплини;
  • кріп і сіль.

Раків найкраще відварювати разом з кропом і розрізаними навпіл кисло-солодкими яблуками.

Приготування:

  • Копченого вугра нарізати ромбиками або кубиками.
  • Картоплю остудити, очистити і дрібно порубати. Так само подрібнити яйця і свіжі огірки.
  • Змішати всі інгредієнти. Додати до них м’ясо варених раків і подрібнений кріп.

Салат посолити і заправити класичним майонезом. Замість останнього можна використовувати будь-який інший свій улюблений соус.

Дивіться також:  15 рецептів салатів на Новий рік