З тунцем
Склад продуктів: 270 г свіжої солодкої моркви, 4 ложки олії оливи, 15 г гірчиці в зернах, 430 г консервованого тунця, по 5 г рідкого бджолиного меду і білого винного оцту, дрібна сіль, чорний мелений перець.
- Коренеплід чиститься, миється і треться на тертці в свіжому вигляді.
- В окремій чашці з’єднується гірчиця, перець, олія оливи, оцет і сіль. Перераховані компоненти дуже добре вимішуються.
- Готовою заправкою поливається подрібнена моркву.
- Риба виймається з банки і виделкою поділяється на середні шматочки.
- Тунець в довільному порядку розкладається поверх моркви з пікантним соусом.
Закуска прикрашають скибочкою свіжого лимона і відразу ж подається до столу.