Салат з моркви — 12 рецептів смачного приготування в домашніх умовах

З тунцем

Склад продуктів: 270 г свіжої солодкої моркви, 4 ложки олії оливи, 15 г гірчиці в зернах, 430 г консервованого тунця, по 5 г рідкого бджолиного меду і білого винного оцту, дрібна сіль, чорний мелений перець.

  • Коренеплід чиститься, миється і треться на тертці в свіжому вигляді.
  • В окремій чашці з’єднується гірчиця, перець, олія оливи, оцет і сіль. Перераховані компоненти дуже добре вимішуються.
  • Готовою заправкою поливається подрібнена моркву.
  • Риба виймається з банки і виделкою поділяється на середні шматочки.
  • Тунець в довільному порядку розкладається поверх моркви з пікантним соусом.

Закуска прикрашають скибочкою свіжого лимона і відразу ж подається до столу.

Дивіться також:  Салат з куркою і помідорами – 9 дуже смачних рецептів