Салат з пекінської капусти — 12 рецептів приготування салатів

З яблуками

Дует хрустких капустяного листя і кисло-солодких фруктів здається дуже простим, не здатним підкорити шлунок гурмана-вегетаріанця. Але варто додати в цю закуску імбир, гірчицю і мед, як вона, відправившись в рот, подарує справжній феєрверк смаків.

Щоб зробити цей шедевр вегетаріанського мистецтва будуть потрібні:

  • 500 г капусти;
  • 130 г кисло-солодких яблук;
  • 21 г імбиру (свіжого кореня);
  • 45-60 мл оливкової олії;
  • 15-30 мл яблучного оцту або бальзамічного;
  • 12 г гірчиці;
  • 14 г меду;
  • сіль і перець.

Етапи роботи:

  • Свіжий корінь імбиру нашаткувати через тертці з дрібними отворами.
  • З’єднати разом оливкова олія, оцет, гірчицю, мед і імбир. Старанно розмішати заправку до однорідності;
  • Капусту дрібно порубати ножем, а яблуко подрібнити на крупній тертці.
  • Перемішати ці два продукти і полити заправкою.

Через чверть години закуска настоїться і буде готова до подачі.

Дивіться також:  Салат з білокачанної капусти – 15 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху