Салат з пекінської капусти — 12 рецептів приготування салатів

Ситна закуска c квасолею і пекінською капустою

Такий салат подарує ситості на тривалий час, оскільки його інгредієнти багаті рослинним і тваринним білками.

Пропорції продуктів, використовуваних у процесі роботи:

  • 310 г пекінської капусти;
  • 220 г курячого м’яса (вареного або печеного);
  • 155 г вареної або консервованої квасолі;
  • 2 яйця;
  • олії ложка–півтори;
  • для заправки – сметана або майонез;
  • сіль і спеції.

Як зробити закуску з додаванням квасолі:

  • Кожне яйце окремо збовтати до однорідності і спекти два тоненьких млинчика на змащеній олією сковороді. Дати яєчних млинців охолонути і нарізати соломкою товщі на 5 мм.
  • Філе курки розібрати на окремі волокна, листовий овоч порізати соломкою, з квасолі зцідити рідину.
  • Всі компоненти салату перемішати в одній посудині, заправити сметаною або майонезом, додати спеції і перемішати — салат готовий.

Страви з пекінської капусти — це спосіб харчуватися некалорійно, «вітамінна» і різноманітно. Але варто пам’ятати, що людям з проблемами травлення (наприклад, гострими колітом) слід вживати цей овоч в обмежених кількостях.

Дивіться також:  Часникові стрілки по-корейськи – 8 рецептів
Прокрутка до верху