З крабовими паличками
Без цієї закуски не обходиться практично жодне святкове застілля.
Традиційні її рецепти включають в себе картоплю і рис, але існує і менш калорійна light-версія з додаванням пекінської капусти:
- 0,5 кг пекінської капусти;
- 210 г крабових паличок;
- 3 відварених курячих яйця;
- 140 г кукурудзи;
- 16 г кропу;
- по парі ложок нежирної сметани і майонезу;
- мікс перців.
Спосіб готування:
- Складові закуски подрібнити: капусту — соломкою, яйця і крабове м’ясо — кубиками, зелень просто порубати.
- Для заправки змішати сметану і майонез, поперчити за смаком.
- У підходящої ємності змішати подрібнені компоненти закуски з заправкою. Все старанно перемішати. Салат з крабовими паличками готовий.