Салат з пекінської капусти — 12 рецептів приготування салатів

Салат з капустою і копченою ковбасою

В цьому блюді поєдналися солодкість консервованої кукурудзи, ситість відварених яєць, пікантність копченої ковбаски і соковитість капусти. Таким чином, при недлинном переліку всіх необхідних компонентів, закуска виходить зі збалансованим смаком і досить поживною.

Інгредієнти, використовувані в процесі приготування закуски:

  • 500 г пекінської капусти;
  • 250 г копченої ковбаси;
  • 4 яйця;
  • 280 г консервованої кукурудзи;
  • 50-70 мл майонезу.

Як готувати:

  • Відварити курячі яйця круто, зняти з них шкаралупу і подрібнити дрібними кубиками. Консервовану кукурудзу відкинути на друшляк, щоб стекла вся рідина.
  • Листовий овоч і копчену ковбасу нашаткувати тонкою соломкою. Перед тим як приступити до подрібнення пекінської капусти, не зайвим буде розібрати її на окремі листя, оскільки в середині вилка можуть зустрічатися зіпсовані.
  • З’єднати всі продукти у великій мисці, старанно перемішати і заправити майонезом.

Подають закуску порційно або в загальному салатнику, прикрасивши зеленню.

Дивіться також:  Салат з гарбуза – 9 рецептів швидких і смачних
Прокрутка до верху