Салат з капустою і копченою ковбасою
В цьому блюді поєдналися солодкість консервованої кукурудзи, ситість відварених яєць, пікантність копченої ковбаски і соковитість капусти. Таким чином, при недлинном переліку всіх необхідних компонентів, закуска виходить зі збалансованим смаком і досить поживною.
Інгредієнти, використовувані в процесі приготування закуски:
- 500 г пекінської капусти;
- 250 г копченої ковбаси;
- 4 яйця;
- 280 г консервованої кукурудзи;
- 50-70 мл майонезу.
Як готувати:
- Відварити курячі яйця круто, зняти з них шкаралупу і подрібнити дрібними кубиками. Консервовану кукурудзу відкинути на друшляк, щоб стекла вся рідина.
- Листовий овоч і копчену ковбасу нашаткувати тонкою соломкою. Перед тим як приступити до подрібнення пекінської капусти, не зайвим буде розібрати її на окремі листя, оскільки в середині вилка можуть зустрічатися зіпсовані.
- З’єднати всі продукти у великій мисці, старанно перемішати і заправити майонезом.
Подають закуску порційно або в загальному салатнику, прикрасивши зеленню.