З сухариками
Сухарики для салату можна купити готові в магазині, віддаючи перевагу продукту без яскраво виражених смакових добавок — вони вступають в конфлікт зі смаками інших компонентів закуски. Нескладно приготувати сухарики самостійно, підсушивши в духовій шафі нарізаний кубиками вчорашній хліб.
Щоб приготувати салат з сухариками слід підготувати:
- 450-590 г пекінської капусти;
- 120 г сиру твердих сортів;
- 3 яйця, зварених круто;
- 75 г солодкого перцю;
- 120 г свіжих помідорів;
- 180 г вареного курячого м’яса;
- зелень, сіль, спеції і сухарики за смаком;
- майонез.
Готуємо наступним способом:
- Сир, яйця, перець, помідори і філе нарізати однаковими кубиками. Листя капусти порвати руками на невеликі шматочки.
- Перемішати подрібнені компоненти салату, посолити-поперчити, заправити майонезом.
Перед подачею зверху прикрасити салат зеленню і сухариками. Так цей хлібобулочний продукт збереже свою хрусткость і не розкисне.