Салат з пекінської капусти — 12 рецептів приготування салатів

Маринована капуста пекінська — швидко і просто

Мариновану закуску можна готувати не тільки з білокачанної капусти. Пекинка так само апетитна в маринаді, та й часу насититься ароматами спецій їй буде потрібно зовсім небагато.

Щоб просто і швидко приготувати мариновану пекінську капусту, від якої «мова проковтнеш», потрібно взяти:

  • 1000 г пекінської капусти;
  • 225 г моркви;
  • 140 мл рослинного масла;
  • 32 г часнику;
  • 4 г коріандру;
  • 20 мл оцту;
  • 12 г цукру;
  • 39 г солі.

Черговість кулінарних процесів:

  • Вилок пекінкі розрізати уздовж на четвертинки і далі великими шматочками. Морква настругати на тертці для овочів по-корейськи, часник пропустити через прес.
  • У мисці змішати капусту, моркву, часник і коріандр. Потім овочеву суміш скласти в чисту скляну банку.
  • У сотейнику з’єднати рослинне масло з сіллю, цукром і оцтом. Цю суміш трохи прогріти і залити нею капусту. Після охолодження, витримати капусту 6-8 годин в холодильнику і можна подавати до столу.
Дивіться також:  Капуста по-грузинськи з буряком – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху