Салат з пекінської капусти — 12 рецептів приготування салатів

Варіант салату з пекінською капустою і шинкою

Шинка чудово поєднується з будь-якими овочами, сиром і яйцями, причому це стосується будь-яких її видів. Ті, хто стежать за калорійністю їжі можуть взяти продукт з курячого м’яса, цінителі багатства смаку – шинку з яловичини і свинини, а любителі корисної їжі з оригінальним смаком – з конини.

Салат з капустою і шинкою готується з наступного переліку інгредієнтів:

  • 230 г пекінської капусти;
  • 1900 г шинки;
  • 145 г твердого сиру;
  • 3 яйця, зварених круто;
  • 80 г оливок;
  • майонез за смаком.

Покроковий рецепт:

  • М’які листочки вимитого капустяного вилка порізати соломкою. М’ясну складову покришити кубиками або тонкою соломкою. Сир пропустити через крупну тертку.
  • Варені яйця очистити і подрібнити невеликими кубиками. З оливок злити маринад і нарізати кружальцями.
  • Після подрібнення змішати все в одній посудині і полити за смаком майонезом.

У будь-якому салаті з пекінською капустою, де зустрічається майонез, його можна замінити сметано-гірчичною заправкою.

Для неї потрібно змішати сметану з готовою гірчицею в пропорції 5:1 і додати спеції за смаком. Такий соус нічим не поступається магазинного майонезу.

Дивіться також:  Салат з редьки з морквою – 7 смачних і корисних рецептів
Прокрутка до верху