Салат з пекінською капустою і курячою грудкою – 9 рецептів

Оригінальний рецепт з чорносливом

Солодкуватий смак сухофрукта врівноважить солоний арахіс. Інгредієнти: 230 г курячої грудки і стільки ж капусти (пекінської), 4 курячих яйця, 90 г солоного арахісу, 6 шт. чорносливу, майонез, сіль.

  • Курятина відварюється до готовності в солоній воді.
  • Яйця варяться яйця, після чого поділяються на складові і труться на дрібну тертку.
  • Охолоджена грудка ріжеться кубиками. Чорнослив – довільними шматочками.
  • Овоч дрібно рубається гострим ножем.
  • Арахіс злегка обсмажується на сковороді і перемелюється в блендері.
  • Салат формується шарами: курочка – білок – капуста – чорнослив – жовток – горішки.

За смаком «поверхи» закуски промащуються майонезом і присаливаются.

Дивіться також:  Салат з вареною ковбасою – 12 смачних і простих рецептів