Оригінальний рецепт з чорносливом
Солодкуватий смак сухофрукта врівноважить солоний арахіс. Інгредієнти: 230 г курячої грудки і стільки ж капусти (пекінської), 4 курячих яйця, 90 г солоного арахісу, 6 шт. чорносливу, майонез, сіль.
- Курятина відварюється до готовності в солоній воді.
- Яйця варяться яйця, після чого поділяються на складові і труться на дрібну тертку.
- Охолоджена грудка ріжеться кубиками. Чорнослив – довільними шматочками.
- Овоч дрібно рубається гострим ножем.
- Арахіс злегка обсмажується на сковороді і перемелюється в блендері.
- Салат формується шарами: курочка – білок – капуста – чорнослив – жовток – горішки.
За смаком «поверхи» закуски промащуються майонезом і присаливаются.