Доповнюємо рецепт помідорами
Для приготування страви слід запастися:
- пекінською капустою – 300 г;
- курячим філе – 200 г;
- твердим сиром – 70 г;
- білим хлібом – пару скибочок;
- дрібними помідорами – 6 шт.;
- майонезом;
- рослинним маслом;
- приправою, сіллю.
Скибочки білого батона слід нарізати і підсушити на сковороді. Філе курки нарізати невеликими кубиками, замаринувати у спеціях, після чого обсмажити на олії.
Пекінська капуста промивається і шинкуется не дуже тонкими смужками. Свіжі помідори нарізати кружечками, сир натирається на тертці.
На посуді, яка буде подаватися на стіл, викладається капуста, зверху м’ясо, помідори і майонезний соус. Слідом викладаються сухарі і сир. Солити салат зазвичай не потрібно, так як в м’ясі і майонезі буде достатньо солі.