Салат з пекінською капустою і сухариками – 11 рецептів приготування

Доповнюємо рецепт помідорами

Для приготування страви слід запастися:

  • пекінською капустою – 300 г;
  • курячим філе – 200 г;
  • твердим сиром – 70 г;
  • білим хлібом – пару скибочок;
  • дрібними помідорами – 6 шт.;
  • майонезом;
  • рослинним маслом;
  • приправою, сіллю.

Скибочки білого батона слід нарізати і підсушити на сковороді. Філе курки нарізати невеликими кубиками, замаринувати у спеціях, після чого обсмажити на олії.

Пекінська капуста промивається і шинкуется не дуже тонкими смужками. Свіжі помідори нарізати кружечками, сир натирається на тертці.

На посуді, яка буде подаватися на стіл, викладається капуста, зверху м’ясо, помідори і майонезний соус. Слідом викладаються сухарі і сир. Солити салат зазвичай не потрібно, так як в м’ясі і майонезі буде достатньо солі.

Дивіться також:  Салат Цезар класичний рецепт і 8 варіацій приготування в домашніх умовах