Готуємо з шпротів

Інгредієнти:
• півбуханки «Бородінського» хліба;
• 2 – 4 зуб. часнику;
• 1 банка шпротів;
• 2/3 банки консервованої квасолі (білого/червоного);
• 1 стакан консервованих зерен цукрової кукурудзи;
• 2/3 склянки тертого напівтвердого сиру;
• майонезний соус, сіль, зелень.
Приготування:
1. Злити з банки з рибою все масло в окремий посуд. Самі шпроти позбавити від хвостиків і розділити навпіл.
2. Видалити дрібні кісточки, які можуть неприємно хрустіти у вже готовому столі. Залишилися рибні частини порізати середніми шматочками.
3. З бородінського хліба зрізати скоринку і порубати кубиками. Запікати в духовці на деко, попередньо окропивши маслом, чверть години.
4. Полити готові сухарики злитим «рибним» маслом і залишити просочуватися на 5 хвилин.
5. У салатник відправити кукурудзяні зерна і квасоля без рідини. Перекласти до них рибу.
6. Додати розім’яту часник з подрібненим сиром, все присипати сіллю і зеленню.
7. Заправити закуску майонезним соусом.
Подати салат з ароматними сухариками з «Бородінського» хліба.