Закуска з селерою, яблуком і сиром
Склад продуктів: 5-6 стебел селери, 2 кисло-солодких яблука, банку консервованого горошку, 90 г сиру, яблучний оцет і рафінована олія для заправки, сіль.
- Селера і фрукти миються, чистяться. Яблука мельчатся соломкою. Селера нарізати напівкружечками.
- Сир можна подрібнити по своєму смаку – кубиками або стружкою за допомогою терки з великими поділками.
- Горошок викладається на друшляк. З нього зливається маринад.
- Продукти, підготовлені в попередніх кроках, з’єднуються в одній глибокої салатниці.
- В окремій мисці з’єднується масло, невелику кількість оцту, сіль. Можна додати за смаком гірчицю. Компоненти перемішуються до однорідності.
Салат з селерою, яблуком і сиром поливається готової заправкою і подається до обіду.