Салат з селерою стебловою – 9 рецептів для очищення організму

Закуска з селерою, яблуком і сиром

Склад продуктів: 5-6 стебел селери, 2 кисло-солодких яблука, банку консервованого горошку, 90 г сиру, яблучний оцет і рафінована олія для заправки, сіль.

  • Селера і фрукти миються, чистяться. Яблука мельчатся соломкою. Селера нарізати напівкружечками.
  • Сир можна подрібнити по своєму смаку – кубиками або стружкою за допомогою терки з великими поділками.
  • Горошок викладається на друшляк. З нього зливається маринад.
  • Продукти, підготовлені в попередніх кроках, з’єднуються в одній глибокої салатниці.
  • В окремій мисці з’єднується масло, невелику кількість оцту, сіль. Можна додати за смаком гірчицю. Компоненти перемішуються до однорідності.

Салат з селерою, яблуком і сиром поливається готової заправкою і подається до обіду.

Дивіться також:  Зимовий салат – класичний рецепт, з ковбасою і огірками