Салат «Ніжність»
«Родзинкою» цієї закуски є яйця. На відміну від більшості варіантів приготування, їх не відварюють, а засмажують, як млинці.
Інгредієнти:
- цибуля – 3 шт.;
- курка – 550 г копченої;
- сіль;
- яйця – 7 шт.;
- шинка – 220 г;
- масло;
- майонез – 220 мл
Приготування:
- Порубати куряче м’ясо.
- Нашаткувати цибулю і помістити в окріп. Витримати чверть години — за цей час гіркоту з овоча піде.
- Розмішати вінчиком одне яйце, вилити в сковороду з маслом і смажити. Повторити процес з усіма яйцями і нарізати отримані яєчні заготовки.
- Шинку подрібнити.
- Підготовлені продукти підсолити, залити майонезом і перемішати.