Салат з шинкою і грибами – 10 рецептів дуже смачних салатів

Салат з шинкою і смаженими грибами

Салат виходить ошатним і соковитим. Приємна альтернатива доволі набридлому олів’є.

Інгредієнти:

  • печериці – 100 г;
  • корінь селери – 120 г;
  • яйце – 2 шт. відварене;
  • чорний перець;
  • шинка – 160 г;
  • оливкова олія;
  • майонез – 3 ст. ложки;
  • мариновані огірки – 3 шт.

Приготування:

  • Нарізати яйця. Гриби порубати і обсмажити на сковороді в маслі. Додати порубаний селера. Тушкувати до готовності.
  • Огірок, шинку нарізати маленькими кубиками. Додати зажарку і яйця. Підсолити. Додати майонез і перемішати. Посипати перцем.

Щоб гриби вийшли більш соковитими і мали гарний колір, рекомендується смажити не просто на оливковій олії, а в суміші вершкового і оливкового інгредієнта. Вершковий компонент можна замінити топленим маслом.

Дивіться також:  Салат щітка для схуднення і очищення – 9 рецептів приготування