Готуємо з болгарським перцем
Інгредієнти: 80 г напівтвердого сиру, 190 г шинки, половинка солодкого м’ясистого болгарського перцю, великий помідор, часник за смаком, класичний майонез, велика сіль.
- Цей варіант салату завжди готується з болгарським перцем. Бажано, вибирати червоний овоч, щоб він добре гармоніював з томатом зі складу. Томат найкраще взяти м’ясистий, щоб його м’якоть виразно відчувалася в готовому блюді.
- Перчина ріжеться кубиками. Так само нарізається шинка, сир і помідори разом з шкіркою.
- Якщо томати в процесі подрібнення дали багато соку, його обов’язково злити і тільки потім додавати овочеві кубики в закуску.
- Часник дрібно ріжеться, перетирається з сіллю і додається в класичний майонез.
Всі компоненти з’єднуються і заправляють соусом.