Готуємо з ковбасою
Ковбаса різного виду – популярний інгредієнт присутній у багатьох закусках. Цей рецепт – не виняток.
Для його виконання необхідні:
- 50 г сухарів з житнього тесту;
- 200 г напів – або копченої ковбаси;
- стільки ж сиру твердих сортів;
- трохи більше помідорів;
- 1⁄2 банки кукурудзи;
- майонез, сіль і спеції.
Черговість дій:
- Ковбасний шматочок нарізається кубиками.
- З помідорів при потужності гострого ножа, який не буде м’яти плоди, готуються невеликі брусочки.
- Сир треться.
- Із приблизно однакових за розміром сухариків відсіваються крихти.
- З банки витягується половина кукурудзи.
- Всі підготовлені інгредієнти змішуються з додаванням солі, спецій і майонезній заправки.