Салат з тунцем, яйцем, огірком та пекінською капустою.
Салат з тунцем, яйцем, огірком та пекінською капустою – соковитий та смачний салат, який впишеться у будь-яке меню. Його можна подавати разом з рисовою кашею та печеною картоплею на обід чи вечерю, а також робити салат основою аперитиву для урочистостей.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Тунець консервований – 1 банк.
- Капуста пекінська – 0,5 кг.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Огірки свіжі – 2 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Оливкова олія – за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Добре помийте пекінську капусту, огірки та зелену цибулю. Капусту наріжте тонкою смужкою. Перекладіть нарізку в миску.
Крок 2. Свіжі огірки наріжте брусками, додайте миску до капусти.
Крок 3. Курячі яйця помийте гарячою водою, покладіть у каструлю, залийте холодною водою і поставте варитися. Від моменту закипання засікайте 8-10 хвилин, остудіть яйця у дуже холодній воді. Потім очистіть від шкаралупи та наріжте невеликими кубиками.
Крок 4. Зелень порубати гострим ножем і пересипте в миску до інших інгредієнтів.
Крок 5. Розкрийте консерви, злийте олію і розімніть шматочки риби вилкою.
Крок 6. Салат заправте оливковою олією, посоліть і поперчіть до смаку. Подавайте салат з тунцем, яйцем, огірком та пекінською капустою в охолодженому вигляді. Смачного!