Салат з тунцем – 10 рецептів класичного салату з консервованим тунцем

Салат з тунцем, яйцем, огірком та пекінською капустою.

Салат з тунцем, яйцем, огірком та пекінською капустою – соковитий та смачний салат, який впишеться у будь-яке меню. Його можна подавати разом з рисовою кашею та печеною картоплею на обід чи вечерю, а також робити салат основою аперитиву для урочистостей.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Тунець консервований – 1 банк.
  • Капуста пекінська – 0,5 кг.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Огірки свіжі – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Оливкова олія – за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Добре помийте пекінську капусту, огірки та зелену цибулю. Капусту наріжте тонкою смужкою. Перекладіть нарізку в миску.

Крок 2. Свіжі огірки наріжте брусками, додайте миску до капусти.

Крок 3. Курячі яйця помийте гарячою водою, покладіть у каструлю, залийте холодною водою і поставте варитися. Від моменту закипання засікайте 8-10 хвилин, остудіть яйця у дуже холодній воді. Потім очистіть від шкаралупи та наріжте невеликими кубиками.

Крок 4. Зелень порубати гострим ножем і пересипте в миску до інших інгредієнтів.

Крок 5. Розкрийте консерви, злийте олію і розімніть шматочки риби вилкою.

Крок 6. Салат заправте оливковою олією, посоліть і поперчіть до смаку. Подавайте салат з тунцем, яйцем, огірком та пекінською капустою в охолодженому вигляді. Смачного!

Дивіться також:  Салат з дайкона — 11 найбільш смачних рецептів