Салат з тунцем – 10 рецептів класичного салату з консервованим тунцем

ПП салат з тунцем та авокадо

ПП салат з тунцем та авокадо добре насичує організм, наповнює силами та збагачує необхідними мікроелементами. З такою стравою ви цілком можете влаштувати собі корисне перекушування вдень або легку вечерю наприкінці дня. Причому готується салат дуже просто та швидко.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти :

  • Тунець консервований – 100 гр.
  • Авокадо – 100 г.
  • Салат – 100 гр.
  • Огірки – 50 грн.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Цибуля червона ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Помийте всі необхідні овочі та зелень. З|із| лимона видавіть сік.

Крок 2. Листя салату просушіть і порвіть на невеликі шматки. Покладіть зелень на гарне блюдо салату.

Крок 3. Огірок наріжте півкухлями і покладіть поверх салату.

Крок 4. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку та зріжте шкірку. Потім м’якоть наріжте часточками. Додайте авокадо до салату.

Крок 5. З консервованого тунця злийте олію. Потім трохи розімніть філе вилкою. Поверх овочів та авокадо покладіть шматочки тунця.

Крок 6. Червона цибуля частіше використовується для салату, тому що його смак солодший і приємніший. Наріжте голівку тонкими півкільцями та додайте до інших продуктів. ПП салат полийте оливковою олією та лимонним соком і подавайте на стіл. Смачного!

Дивіться також:  Салат Грибна поляна – 7 рецептів