ПП салат з тунцем та авокадо
ПП салат з тунцем та авокадо добре насичує організм, наповнює силами та збагачує необхідними мікроелементами. З такою стравою ви цілком можете влаштувати собі корисне перекушування вдень або легку вечерю наприкінці дня. Причому готується салат дуже просто та швидко.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти :
- Тунець консервований – 100 гр.
- Авокадо – 100 г.
- Салат – 100 гр.
- Огірки – 50 грн.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Цибуля червона ріпчаста – 0,5 шт.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Помийте всі необхідні овочі та зелень. З|із| лимона видавіть сік.
Крок 2. Листя салату просушіть і порвіть на невеликі шматки. Покладіть зелень на гарне блюдо салату.
Крок 3. Огірок наріжте півкухлями і покладіть поверх салату.
Крок 4. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку та зріжте шкірку. Потім м’якоть наріжте часточками. Додайте авокадо до салату.
Крок 5. З консервованого тунця злийте олію. Потім трохи розімніть філе вилкою. Поверх овочів та авокадо покладіть шматочки тунця.
Крок 6. Червона цибуля частіше використовується для салату, тому що його смак солодший і приємніший. Наріжте голівку тонкими півкільцями та додайте до інших продуктів. ПП салат полийте оливковою олією та лимонним соком і подавайте на стіл. Смачного!