З помідорами
Інгредієнти:
- 150 – 200 г вареної ковбаси;
- 300 г свіжих томатів;
- ріпчаста цибулина;
- пучок кропу;
- 1/3 ст. среднежирной сметани;
- 1 ст. л. малинового оцту;
- 0,5 щіпки універсальної приправи;
- 1 щіпка дрібної солі;
- 1 ст. л. соняшникової олії.
Приготування:
- Дрібні кубики цибулю обсмажити на розігрітій олії. Присипати приправою.
- Ковбасу порізати брусочками. Відправити до цибулі і обсмажити разом.
- До остиглої обсмажування додати кубики помідорів без шкірки, подрібнений кріп.
- Перемішати інгредієнти. Досолити за смаком.
Заправити закуску сумішшю з сметани і малинового оцту.