Салат з копченою ковбасою і смаженими грибами
Використовувані інгредієнти (4 порції):
- 300-350 г копченої ковбаси.
- Три невеликих солоних огірка.
- Гриби — 350-400 р.
- Цибулина.
- Сир твердий — 300 р.
Гриби попередньо подрібнюють і обсмажують з додаванням цибулі. Копченость нарізають соломкою довжиною не більше 2 див. Натертий сир поміщають до ковбаси і додають подрібнені соління. В кінці додають гриби і цибулю. Заправляють салат парою ложок майонезу.
Варіант з додаванням картоплі
Знадобляться для салату (на 4 особи):
- 350-400 г печериць.
- Картопля — 3 шт.
- Одна головка ріпчастої цибулі.
- Невелика морква — 2шт.
- Варені яйця — 2 шт.
- Відварне м’ясо курки — 400 р.
- Пара солоних огірків.
Відварені картоплини, моркву і яйця ріжуть на дрібні кубики завбільшки з 1 див. Гриби пасерують з нарізаною цибулею і дають їм охолонути. Перемішують всі перераховані продукти, додають порізані огірки, курку і 3 ст. л. майонезного соусу.
Гриби — універсальний продукт, якому завжди знайдеться місце в салаті. А смажені, вони просто створені для тандему з м’ясом, сиром і соліннями. Придумуйте свої поєднання і радуйте своїх рідних.