Салат зі смаженими грибами — 13 рецептів

Салат з копченою ковбасою і смаженими грибами

Використовувані інгредієнти (4 порції):

  • 300-350 г копченої ковбаси.
  • Три невеликих солоних огірка.
  • Гриби — 350-400 р.
  • Цибулина.
  • Сир твердий — 300 р.

Гриби попередньо подрібнюють і обсмажують з додаванням цибулі. Копченость нарізають соломкою довжиною не більше 2 див. Натертий сир поміщають до ковбаси і додають подрібнені соління. В кінці додають гриби і цибулю. Заправляють салат парою ложок майонезу.

Варіант з додаванням картоплі

Знадобляться для салату (на 4 особи):

  • 350-400 г печериць.
  • Картопля — 3 шт.
  • Одна головка ріпчастої цибулі.
  • Невелика морква — 2шт.
  • Варені яйця — 2 шт.
  • Відварне м’ясо курки — 400 р.
  • Пара солоних огірків.

Відварені картоплини, моркву і яйця ріжуть на дрібні кубики завбільшки з 1 див. Гриби пасерують з нарізаною цибулею і дають їм охолонути. Перемішують всі перераховані продукти, додають порізані огірки, курку і 3 ст. л. майонезного соусу.

Гриби — універсальний продукт, якому завжди знайдеться місце в салаті. А смажені, вони просто створені для тандему з м’ясом, сиром і соліннями. Придумуйте свої поєднання і радуйте своїх рідних.

Дивіться також:  Салат з грибами – 20 рецептів смачного приготування салатів в домашніх умовах