Салат зі смаженими грибами і куркою
Використовувані інгредієнти:
- Частина філе курячої грудки — 300-400 р.
- Сир — 300 р.
- Червоні солодкі помідори середньої величини — 3 шт.
- 350-400 г печериць.
- Одна головка ріпчастої цибулі.
- Один часниковий зубчик.
Салат в приготуванні дуже простий:
- Печериці нарізають і пасерують з додаванням подрібненої цибулі до готовності.
- Грудинку варять півгодини і дрібно нарізають.
- Помідори також подрібнюють.
- Всі інгредієнти перемішують в глибокій мисці, видавлюють зубчик часнику і заправляють салат майонезом.
Салат з грудкою і смаженими печерицями стане невід’ємною частиною святкового або обіднього столу.