Салат зі смаженими грибами — 13 рецептів

Салат з копченою грудкою і смаженими печерицями

Використовувані продукти (на 4 особи):

  • Копчена грудка -1 шт.
  • Сир «Швейцарський» — 250 р.
  • Печериці — 350-400 р.
  • Цибулина середньої величини — 1 шт.
  • 2 часникового зубчики.
  • Зелень за смаком.

Спочатку нарізану цибулю обсмажують на сковороді, потім до нього додають подрібнені гриби. Вміст регулярно помішують і смажать 10 хвилин. Нарізають копчену курку, труть на крупній тертці сир.

Всі інгредієнти змішують, видавлюють до них 2 зубчики часнику і приправляють посіченою свіжої зеленню. Салат заправляють майонезом.

Дивіться також:  Салат з печерицями – 11 рецептів приготування