З солоними огірками
При невеликому наборі продуктів можна приготувати закуску.
Нам потрібно тільки:
- 2 солоних або маринованих огірочка;
- 200 г готового м’яса;
- 2 відварених картоплі;
- цибулина;
- ½ Пучка зеленої цибулі;
- 3 ст. л. майонезу;
- 1 ч. л. цукру;
- 2 ч. л. оцту (9%).
Потрібно підготувати лише один інгредієнт, який необхідно попередньо замаринувати. Для цього в невелику чашку наливають 50 мл холодної кип’яченої води, додаємо цукор і оцет. Добре розмішуємо і опускаємо нашатковану півкільцями цибулю. Залишимо на 15 хвилин.
У чашці змішуємо, нарізаний соломкою шматок свинини, кубиками огірки і картоплю, порізану зелень. Зливаємо рідину з лука і відправляємо до решти продуктів. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл салат зі свининою і солоними огірками.