Салати без майонезу – 15 рецептів приготування, пальчики оближеш

Варіант приготування з тунцем

Інгредієнти:

  • 150 г консервованого тунця;
  • ½ Болгарського перцю;
  • 1 стебло селери;
  • 4 маслини;
  • 40 г руколи;
  • оливкова олія, сіль і спеції для заправки салатів.

Приготування:

  • Стебло селери промити, розрізати вздовж і дрібно посікти.
  • Болгарський перець почистити від насіння і порізати невеликими шматочками.
  • Кожну маслину позбавити від кісточки і подрібнити.
  • Перекласти продукти в миску і додати до них тунець з банки, попередньо розім’яту виделкою.
  • Посолити, поперчити закуску і заправити оливковою олією.

Викласти салат на зелену «подушку» з руколи.

Салати без майонезу – ідеальне рішення перекусу або вечері на час дієти. Вони дозволять різноманітити убоге меню і позбутися від почуття холоду худеющему. Головне, не вибирати в якості основи таких закусок жирне м’ясо, ковбаси і копчену рибу.

Дивіться також:  Салат з авокадо і крабовими паличками – 9 рецептів