Варіант приготування з тунцем
Інгредієнти:
- 150 г консервованого тунця;
- ½ Болгарського перцю;
- 1 стебло селери;
- 4 маслини;
- 40 г руколи;
- оливкова олія, сіль і спеції для заправки салатів.
Приготування:
- Стебло селери промити, розрізати вздовж і дрібно посікти.
- Болгарський перець почистити від насіння і порізати невеликими шматочками.
- Кожну маслину позбавити від кісточки і подрібнити.
- Перекласти продукти в миску і додати до них тунець з банки, попередньо розім’яту виделкою.
- Посолити, поперчити закуску і заправити оливковою олією.
Викласти салат на зелену «подушку» з руколи.
Салати без майонезу – ідеальне рішення перекусу або вечері на час дієти. Вони дозволять різноманітити убоге меню і позбутися від почуття холоду худеющему. Головне, не вибирати в якості основи таких закусок жирне м’ясо, ковбаси і копчену рибу.