Селера коренева – 15 смачних рецептів приготування

Незвичайне пюре на гарнір

Виходить корисне пюре, яке має гладку, кремову консистенцію і чудовий смак.

Інгредієнти:

  • корінь селери – 1 шт.;
  • сіль;
  • картопля – 2 бульби;
  • тертий сир – 2 ст. ложки;
  • часник – 4 зубки;
  • запашний перець – 4 горошини;
  • молоко – 370 мл;
  • лаврушка – 2 аркуша;
  • вершкове масло – 75 мл

Приготування:

  • Нарізати картопляні бульби і корінь селери. Помістити в ємність, додати часникові зубки. Закинути лаврушки і горошини перцю. Залити молоко. Може знадобитися більша кількість, ніж зазначено. Продукти повинні бути повністю покриті.
  • Закип’ятити. Переключити на мінімум вогонь і варити чверть години. Продукти повинні стати м’якими. Злити через сито рідина, але не виливати. Видалити лаврушки і перець.
  • До гарячих овочів додати вершкове масло і сирну стружку. Взяти занурювальний блендер і збити. Вливати порціями молоко, поки консистенція пюре не стане кремового.
Дивіться також:  Салат з квасолею і крабовими паличками – 7 швидких рецептів приготування смачного салату