З копченою куркою і грибами

Інгредієнти:
• 1 банка консервованих маслюків;
• 3 заздалегідь зварені картоплини;
• 1 копчена куряча грудка;
• пара заздалегідь зварених яєць;
• 130 г «Голландського» сиру;
• 60 г ядер волоських горіхів;
• 2 часникових зубки;
• 1 велика цибулина головка;
• будь-яке рослинне масло;
• дрібна сіль;
• майонез на основі перепелиних яєць.
Приготування:
1. Варену картоплю порізати мініатюрними кубиками.
2. Сир крупно потерти. Таким же чином подрібнити охолоджені варені яйця.
3. Копчену курячу грудку і консервовані гриби дуже дрібно порізати.
4. Цибулю порізати мініатюрними кубиками. Обсмажити на будь-якому олії до рум’яності. Остудити.
5. Горіхи подрібнити до дрібної крихти. Часник розчавити. Обидва інгредієнти змішати з майонезом. Посолити вийшов соус.
6. Викласти закуску на тарілку шарами: гриби – смажену цибулю – картопля – копчене м’ясо – яйця – тертий сир. Кожен щедро промащувати оригінальним соусом.
Якщо залишилися подрібнені горіхи, прикрасити ними вже готовий салат. Перед зняттям проби дати настоятися.