Шоколадний чізкейк – 7 рецептів

Бананово-шоколадний десерт

Шоколадне ласощі з банановим ароматом прикрасить святковий стіл і порадує близьких за чашкою чаю.

Інгредієнти:

  • борошно вівсяна – 6 ст. ложок;
  • вода;
  • яйце куряче – 1 шт.;
  • фруктоза.

Начинка:

  • сир – 320 г;
  • вода – 180 мл;
  • желатин 20 г;
  • йогурт – 4 ч. ложки;
  • замінник цукру;
  • банан – 3 шт. (середніх розмірів);
  • в порошку какао – 6 ч. ложок.

Приготування:

  • Помістити всі продукти для тіста в ємність. Збити. Вийде густа маса.
  • Взяти форму. Викласти. Борти не треба робити.
  • Помістити в духову шафу. Режим 180 гр.
  • Дістати через 20 хвилин.
  • Начинка:

  • Влити воду в ємність. Всипати желатин. Розмішати. Залишити. Готовий, коли набух.
  • Підігріти. Використовуйте для цього водяну баню. Можна і в мікрохвильовці, але стежте, щоб не закипів.
  • У миску помістити замінник цукру, банани, сир, какао. Включити блендер. Збити.
  • Ввести желатин, продовжуючи збивати.
  • Дістати готове тісто. Остудити.
  • Влити начинку.
  • Прибрати в холодильник.
  • Дивіться також:  Крем Шарлотт — 7 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху