Бананово-шоколадний десерт
Шоколадне ласощі з банановим ароматом прикрасить святковий стіл і порадує близьких за чашкою чаю.

Інгредієнти:
- борошно вівсяна – 6 ст. ложок;
- вода;
- яйце куряче – 1 шт.;
- фруктоза.
Начинка:
- сир – 320 г;
- вода – 180 мл;
- желатин 20 г;
- йогурт – 4 ч. ложки;
- замінник цукру;
- банан – 3 шт. (середніх розмірів);
- в порошку какао – 6 ч. ложок.
Приготування:
Помістити всі продукти для тіста в ємність. Збити. Вийде густа маса.
Взяти форму. Викласти. Борти не треба робити.
Помістити в духову шафу. Режим 180 гр.
Дістати через 20 хвилин.
Начинка:
Влити воду в ємність. Всипати желатин. Розмішати. Залишити. Готовий, коли набух.
Підігріти. Використовуйте для цього водяну баню. Можна і в мікрохвильовці, але стежте, щоб не закипів.
У миску помістити замінник цукру, банани, сир, какао. Включити блендер. Збити.
Ввести желатин, продовжуючи збивати.
Дістати готове тісто. Остудити.
Влити начинку.
Прибрати в холодильник.