Шоколадний чізкейк з сиру
Чізкейк з сиром також смачний, як і з сиром Філадельфія, але за вартістю набагато доступніше.

Інгредієнти:
- масло вершкове – 60 г розм’якшеного;
- шоколадні вафлі – 350 г;
- фруктоза – 1 ст. ложка.
Начинка:
- какао в порошку – 4 ч. ложки;
- фруктоза – 2 ч. ложки для глазурі;
- шоколад темний гіркий – 3 плитки;
- яйце – 4 шт.;
- жирний сир – 550 г;
- шоколад темний – 2 плитки для глазурі;
- вершки – 2 ст. ложки для глазурі;
- фруктоза – 4 ч. ложки.
Приготування:
Включити духовку. Необхідний режим 200 гр.
Закинути В блендер вафлі. Подрібнити.
Всипати фруктозу. Додати масло. Збити.
Помістити у форму. Розподілити з боків і дна.
Відправити в духову шафу. Дістати через сім хвилин.
Начинка:
Взяти сито. Протерти сир.
Помістити в чашу. Всипати какао і фруктозу. Збити.
Помістити яйця. Збити.
Шоколад розламати. Розтопити. Використовувати водяну баню.
Влити в сир. Розмішати.
Розподілити масу по тесту.
Перемкнути в духовці режим. Тепер треба 180 гр.
Помістити десерт.
Дістати через годину.
Прибрати в холодильник. Дістати через 12 годин.
Глазур:
Розтопити шоколад. Використовуйте водяну баню.
Влити вершки. Насипати цукор. Розмішати.
Полити десерт. Прибрати в холод.
Через годину можна подавати.