Шоколадний чізкейк – 7 рецептів

Шоколадний чізкейк з сиру

Чізкейк з сиром також смачний, як і з сиром Філадельфія, але за вартістю набагато доступніше.

Інгредієнти:

  • масло вершкове – 60 г розм’якшеного;
  • шоколадні вафлі – 350 г;
  • фруктоза – 1 ст. ложка.

Начинка:

  • какао в порошку – 4 ч. ложки;
  • фруктоза – 2 ч. ложки для глазурі;
  • шоколад темний гіркий – 3 плитки;
  • яйце – 4 шт.;
  • жирний сир – 550 г;
  • шоколад темний – 2 плитки для глазурі;
  • вершки – 2 ст. ложки для глазурі;
  • фруктоза – 4 ч. ложки.

Приготування:

  • Включити духовку. Необхідний режим 200 гр.
  • Закинути В блендер вафлі. Подрібнити.
  • Всипати фруктозу. Додати масло. Збити.
  • Помістити у форму. Розподілити з боків і дна.
  • Відправити в духову шафу. Дістати через сім хвилин.
  • Начинка:

  • Взяти сито. Протерти сир.
  • Помістити в чашу. Всипати какао і фруктозу. Збити.
  • Помістити яйця. Збити.
  • Шоколад розламати. Розтопити. Використовувати водяну баню.
  • Влити в сир. Розмішати.
  • Розподілити масу по тесту.
  • Перемкнути в духовці режим. Тепер треба 180 гр.
  • Помістити десерт.
  • Дістати через годину.
  • Прибрати в холодильник. Дістати через 12 годин.
  • Глазур:

  • Розтопити шоколад. Використовуйте водяну баню.
  • Влити вершки. Насипати цукор. Розмішати.
  • Полити десерт. Прибрати в холод.
  • Через годину можна подавати.
  • Дивіться також:  Тісто для трикутників – 6 смачних рецептів тіста для домашньої випічки
    Прокрутка до верху